Ápr 18-19. Világturné – A Tudatos álmodó felébredése Charlie Morleyval

2015.01.20 14:40

Életünk egy harmadát átalusszuk, a legegyszerűbb ha ezt az elveszettnek hitt időt használod arra, hogy megváltoztassad úgy az életed, ahogy épp szeretnéd - C Morley

Emlékszel arra, hogy álmodban felébredtél, és közben tudtad, hogy alszol? A legtöbben gyerekkorunkban megtapasztaltuk ezt, de valószínűleg annyira erőteljes volt az élmény, hogy el is temettük. Ez a jelenség az éber (lucid) álmodás vagy álomjóga: éber tudatosság álmodás közben.

Képes vagy megérteni, megváltoztathatnád és irányíthatni az álmaidat. Az álmokat tudod arra használni, hogy egészségesebb életet élj, sőt, hogy megoldd a 'valóságosnak tűnő' gondjait.

Mit fogunk tehát tanulni a kétnapos képzésen?

  • A lucid-, éber álmodás történetét keleten és nyugaton.
  • Hogyan kezdjünk bele a lucid álmodásba, és hogyan fejlesszük tovább a képességeinket?
  • A lucid álmodás haszna az élet minden területén.
  • Hogyan használjuk a lucid álmodást rémálmok gyógyítására.
  • Hogyan dolgozzunk alvás közben a függőségeiken, negatív gondolatokon és programokon.
  • Spirituális gyakorlatok alvás közben.
  • Gyakorlati tapasztalatok, melyek elősegítik a lucid álmokat.

Charlie képzéseinek nem kizárólagos célja az álombéli éberség elősegítése és a hozzáférés az így megnyilvánuló bölcsesség forrásához, hanem ezen felül még beszél arról, hogy hogyan ébredjünk fel a saját életünkre, és hogyan éljünk lucid, tudatosan éber életet vidáman és magabiztosan! A képzésen való részvételnek életkori és fizikai vagy szellemi képességre vonatkozó korlátai nincsenek.
Charlie Morley csoportjai egyedülállóan ötvözik a nyugati álmodási technikákat a Tibeti Buddhista technikákkal, holisztikusan közelítve meg a lucid, éber álmodást és a tudatos alvást önismereti és lélektani fejlesztésre. Ezen a kétnapos tanfolyamon Charlie átfogóan beszél a lucid álmodás tibeti buddhista és a nyugati pszichológiára épülő történetéről, tudományáról és a technikákról. A gyakorlatok és a tanítások együttesen adnak útmutatást ahhoz, hogy „hogyan tanuljunk lucid álmodást”, és bemutatják a ludic álmodás és a tudatos alvás technikák szélesebb körű gyakorlati hasznát is. A lucid álmodás gyakorlása fontos és alapvető az álom jóga tibeti tradíciójában. Ezt az elképzelhetetlenül hasznos tudást most a két nap folyamán Charlietól gyakorlatiasan és könnyedén lehet elsajátítani.
Mi több, a tanfolyam jókedvűen, egy rendkívül kedves és gyakorlott tanító értő vezetésével zajlik! Nézd meg a Lucid álmodás tanfolyam Charlie Morley-val videót itt lejjebb, és döntsd el, van-e kedved ehhez az érdekes, és akár az egész életedet megváltoztató kalandhoz!

Charlie Morley áprilisi és Sergio Magana szeptemberi tanfolyamai magyar tolmácsolással

A 2 napos tanfolyam ára:
2015. január végéig fizetve: 59.000Ft és a bevezető előadás ajándék
2015. február végéig fizetve: 62.000 Ft és a bevezető előadás ajándék
A helyszínen fizetve: 65.000 Ft

Eseményregisztráció vagy információ - Charlie Morley

5% kedvezményt adunk barátoknál vagy pároknál az egyik főnek!