Az obszidián eszközökkel való gyógyítás

2015.03.01 08:38

ALMA SANTIAGO, aki az ősi mexika bölcsesség leszármazási ágának Mennydörgés törzséből származik, és a hagyomány női ágának őrzője szeptemberben Devonban tartott tanfolyamot. Nagyszerű napok voltak, köszönjük Alma!

 

Az obszidián eszközökkel való gyógyítás az energetikai egyensúlytalanságok érzékelésével kezdődik, azután pedig az általunk kiválasztott eszközt használva megmozdítjuk az energiák blokkjait.

Az obszidián a vulkánok mélyében, a rejtett, ismeretlen mélységekben képződő kőzet, amit a gondolatainkkal a vágyainkkal lehet programozni arra, hogy hozzáférjen elfelfedett, rejtett dolgainkhoz, emlékeinkhez és sejt színtű emlékekhez.

Két szerkesztőnknek lehetősége volt megtapasztalni azt is, ahogyan Alma bemutatta ezeket az erőket és használatukat miközben mi egymást gyógyítottuk. Életformáló élmény volt. A betegségek alapjai, hogy az elrejtett élmények, tapasztalatok fizikai állapottá kristályosodnak és gátakat képeznek. Amikor ezek a blokkok elmozdulnak, nem csak a fizikai test "könnyebbül meg", hanem elindul a változás az érintett (és minden más) életterületeken is. Az addig blokkokkal lezárt területeken újra áramolhat az univerzum energiája.